"Rebana Kercing of Kampung Laut: The Preservation of the Art"

Tajuk buku "Rebana Kercing of Kampung Laut: The Preservation of the Art" mencipta aura misteri dan keunikan. Ia memberi kesan bahawa buku ini berkisar tentang pengekalan dan pelestarian seni yang berharga di Kampung Laut. Tajuk ini juga mencerminkan keindahan dan kekayaan warisan seni yang ingin dikekalkan dan dipromosikan melalui karya penulis. Semoga buku ini menjadi sumber inspirasi dan ilmu yang bermanfaat kepada pembaca. Tahniah kepada Prof. Dato' Dr. Nik Maheran dan Prof. Madya Dr. Ng Siew Foen.

Dapatkan dengan segera salinan ekslusif buku 'π—₯π—˜π—•π—”π—‘π—” π—žπ—˜π—₯π—–π—œπ—‘π—š 𝗒𝗙 π—žπ—”π— π—£π—¨π—‘π—š π—Ÿπ—”π—¨π—§: π—§π—›π—˜ 𝗣π—₯π—˜π—¦π—˜π—₯π—©π—”π—§π—œπ—’π—‘ 𝗒𝗙 π—§π—›π—˜ 𝗔π—₯𝗧'! Buku ini membawa anda ke dalam kisah warisan budaya yang memukau. Teroka kecantikan seni Rebana Kercing dari Kampung Laut dan saksikan bagaimana buku ini memainkan peranan penting dalam menyelamatkan warisan yang begitu berharga ini dari hampir kehilangan jejak zaman. Jangan lepaskan peluang untuk memiliki salinan anda hari ini, dan sertai usaha memelihara kekayaan budaya Malaysia!

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki REBANA KERCING OF KAMPUNG LAUT : THE PRESERVATION OF THE ART for RM60.00. Dapatkan sekarang di Shopee! https://shope.ee/2q5Bhqf1sW?share_channel_code=1.
Media Sosial
Β 

Hubungi Kami

Β  amirul@umk.edu.my
Β  +09-7717187
Β  Setiausaha, MAPIM

Urusetia

Β  suhairi.m@umk.edu.my
Β  +609-7797297
Β  Urusetia, Penerbit, UMK

Webmaster

Β Β hanif.i@umk.edu.my
Β  +609-7797585
Β Β Webmaster, Pejabat Perpustakaan dan Pengurusan Ilmu, UMK