Lawatan Penanda Aras Penerbit UMK ke Penerbit Universiti Putra Malaysia UPM Press
Pada 19 Februari 2024, delegasi dari Penerbit Universiti Malaysia Kelantan Penerbit UMK telah melaksanakan Lawatan Penanda Aras ke Penerbit Universiti Putra Malaysia UPM Press
Pemilihan Penerbit UPM sebagai destinasi lawatan ini dipilih setelah mempertimbangkan prestasi cemerlang dan reputasi unggul di dalam arena penerbitan.
Matlamat utama perjalanan ini adalah untuk mendalami secara mendalam budaya organisasi dan prinsip-prinsip tadbir urus yang menjadi kekuatan utama di belakang kejayaan Penerbit UPM di dalam industri penerbitan. Selain itu, lawatan ini juga dimanfaatkan sebagai peluang untuk membina hubungan yang lebih kukuh antara warga kerja Penerbit UMK dan Penerbit UPM.
Dengan pengalaman yang diperoleh, harapan kami adalah untuk membawa pulang pengetahuan yang berharga serta inspirasi yang mampu memberikan dorongan tambahan kepada Penerbit UMK dalam usaha mencapai kecemerlangan di dunia penerbitan.
Kami menghargai kerjasama dan bimbingan Penerbit UPM serta berharap agar hubungan ini terus berkembang. Sekali lagi, terima kasih kepada semua pihak yang telah menjadikan lawatan ini berjaya. Semoga sinergi antara Penerbit UMK dan Penerbit UPM terus berkembang, membawa manfaat dan kecemerlangan kepada kedua-dua pihak.
Kredit foto ūüď∑ : Faiz Ali
Social Media
 

Contact Us

  amirul@umk.edu.my
  +09-7717187
  Setiausaha, MAPIM

Secretariat

  suhairi.m@umk.edu.my
  +609-7797297
  Urusetia, Penerbit, UMK

Webmaster

  hanif.i@umk.edu.my
  +609-7797585
  Webmaster, Pejabat Perpustakaan dan Pengurusan Ilmu, UMK